силиконска

  1. Lokvan

    Услуга: апликација на термална паста

    Пред некоја недела ми се случи една случка што ми даде идеја за отварање на темава. Но ајде прво за случката... Пријател ме праша дали имам да му дадам малку термална паста за нов компјутер, се разбира дека имам и му ја дадов тубата со Ноктуа NT-H1 но за жал испадна дека пастата станала...
На врв Дно