red dead redemption

  1. D

    Rockstar ги задева фановите со најава за Red Dead Redemption

    За време на викендот Rockstar никако не сакаа да си седат мирни и ги задеваа фановите со нешто што би можело да произлезе во најава за Red Dead игра. Во моментот, ништо не е официјално и само се шушка дека наредната недела би можело да има трејлер за Red Dead Redemption. Ова, само по себе, и...
На врв Дно