програмер

 1. The Geek Boy

  Некој што се разбира?

  Бидејки не најдов соодветно место каде да пишам/прашам, ја отворив оваа тема. Прашав на друг форум ама не добив соодветен одговор. Со моменталнава ситуација, последниов период нас не натрупаа со домашни, а и реално моето училиште почна касно со ова Google Classroom. Е сега, периодот кога не...
 2. B

  Се бара JavaScript програмер

  Здраво, Имаме потреба од програмер за развивање на front-end дел на веб апликација за фирма, што најверојатно ќе се претвори во нешто долготрајно по завршување на проектот. Задолжителни критериуми: - долгогодишно работно искуство со JavaScript јазикот; - долгогодишно работно искуство со...
 3. Georgy

  Docker ?

  Има некој кој што си игра или професионално изработува докер микросервиси ? или можеби постоечка монолитна апликација ја преработува во микросервис ??
 4. Б

  Барам веб дизајнер & програмер за HTML / CSS / PHP

  Здраво на сите. Како што и самиот наслов говори, ја отворам темава со цел да најдам некој искусен веб дизајнер / програмер. Сајтот (проектот) за кој што станува збор е изработен одприлика 60%, но сепак некои работи мораат да бидат изработени од човек од дејноста. Сајтот, според она што јас...
На врв Дно