produkcija

  1. imperial

    Домашно аудио студио

    Нека биде ова место за искуства со аудио интерфејси, софтвер и слични помагала за аудио продукција. Без борба кој програм или хардвер е подобар, само лични искуства. Мене ме интересира споредбата помеѓу Focusrite и Presonus комплетите кои се продаваат кај нас. Оние со микрофон и слушалки...
На врв Дно