pny

  1. Costigan_Jr

    Продадено Продавам - Quadro P4000 8GB

    NVIDIA Quadro P4000 VCQP4000-PB Купена пред една година и донесена од Америка. Гаранција би имала таму, но тука нема кој да ја уважи. Во одлична состојба. Комплет со оргиналната кутија и додатоци. Цена 800 евра.
  2. Costigan_Jr

    Продадено [продадено] - PNY Quadro P2000 (Quad DP)

    Користена околу 2 години. Преостаната гаранција уште околу 1 година од Нексио-Скопје. Доаѓа во оригиналната фабричка кутија со сите додатоци како што доаѓа нова. Главни придобивки: Перформанси во CAD апликации далеку подобри и од RTX 2080 Ti 10-битна репродукција на бои Потрошувачка од само...
На врв Дно