партиција; ssd; hdd

  1. TATA_MATA

    Прашања за партиции

    Момци, ми треба помош за партиции. Се работи за лаптоп кој на hard diskot има три партиции System Reserved, системска C: и D: партиција за бекап. Сакам да му ставам SSD и при инсталацијата од hard diskot да ги избришам System Reserved и C: (да станат unallocated space), a D: со сите податоци да...
На врв Дно