nano x

  1. Miki98

    ledger live nano X update

    здраво ит другари Имам ledger nano x,и ми бара update,фали да му направам update на усб нано х нова верзија, во него чувам крипто,дали постои можност да ги изгубам после update? благодарам однпаред.
На врв Дно