најдоби

  1. Fatal1ty_

    Aпдејт на форум 1.5

    Почитувани членови ве известуваме дека е направен нов абдејт на форумот со последната верзија. Со новиот абдејт дојде и нов ФОРУМ , со два подфоруми ГЕНЕРАЛНА ДИСКУСИЈА во која можете да си го кажете вашето мислење, искуство и став во врска со нашите ИТ продавници и Сугестии за IT.mk/market во...
На врв Дно