мобилни

  1. KjEBE

    Продадено Два комада Samsung А22 64gb неотпакувани Телеком full гаранција

    Здраво друштво имам два Samsung A22 64gb, црна боја, од Телеком земани и од Телеком гаранција, воопшто неотпакувани, never lock се телефончињата, dual sim, 90Hz екран, 5000mAH батерија и тн... Па проценка ако може и ако одговара цена за еден и цена за заедно... ќе идат на продажба.
На врв Дно