mobile navigation xenforo footer

  1. Miki98

    Xenforo Mobile Navigation

    Здраво на сите. Ми треба помош,бидејќи внесував слики и други работи како html и css,не приметив дека само на една тема се мења,а на другите не. Неможам да најдам како го ставив mobile navigation на Light Тема,сакам и на Dark Тема да го ставам mobile navigation. Може некој да ми помогне?
На врв Дно