ладење

 1. Costigan_Jr

  Продавам Corsair Hydro Series™ H105 (+ AM4 )

  Продавам водено ладење во одлична состојба. Комплет со целосното паковање и сите пропратни додатоци + АМ4 адаптер (купен дополнително). Воденото ладење е користено на рачно подесен број на вртежи на пумпа да не надминува 50% од брзината која може да ја достигне ( што директно позитивно се...
 2. cgfreak

  „Noctua“ вентилатори

  Користени, 100% исправни: 2x NF-P12 - вентилатор, штрафови и гумени додатоци за монтирање (без кутија) - 700ден. (по вентилатор) 1x NF-S12A PWM - вентилатор, штрафови и гумени додатоци за монтирање (без кутија) - 800ден. 1x NF-F12 PWM - комлет пакување - 900ден.
 3. alumen :)

  Каде може да се најде водено ладење во МК?

  Како што гласи насловот, каде може да се најде во нашава напатена земја, елементи/систем за водено ладење?
На врв Дно