користење на кулери за ладење

  1. Garfield'

    Какви кулери користите за ладење на вашиот пц?

    здраво ит другари. Какви кулери имате на вашиот пц-десктоп,еве јас имам intel stock кулер lga 1151 еве слика од кулерот и сакам да го сменам. Сакам да го сменам на нешто ново,на штрафчиња да ми биде кулерот и појако нешто да свети како ргб ? еве вакво нешто сакам или Може совет да ми дадете ?
На врв Дно