ivy bridge

  1. zipi123

    kupuvam i5 2/3ta gen

    I5 2/3ta gen,bez cooler, ponudete so cena vo pp
  2. edin.ademovic

    Купено Купувам i5 трета или втора генерација

    Здраво! Сакам да купам i5-ка која што или Ivy или Sandy bridge. Уште подобро ако имате уште една плочка од 4GB DIMM DDR3 1.5V рам да ми дадете цена во пакет. Ми треба само како мал привремен буст поради тоа што сега сум на Celeron g2030. Чипсетот ми е h61m. Поздрав!
На врв Дно