ит индекс

  1. D

    Нов сервис: ИТ Индекс

    И продолжуваме понатака со планираните активности.... :) Од утре официјално ќе биде најавен уште еден нов сервис на ИТ, покрај ИТ Маркет и ИТ Кариера, ќе биде објавен и ИТ Индекс. *Ексклузивно* го објавуваме прво на форумот за да чуеме мислења, критики, сугестии... :) Линк: http://it.mk/index...
На врв Дно