играм

  1. edin.ademovic

    Игра слична на ^

    Ајде да играме една “игра“. Ја ставам под наводници бидејќи со ова ќе си помогнеме еден на друг да најдеме слични игрици на тие што ги сакаме без многу да пребаруваме и со препораки од наши гејмери :) Правилата се едноставни: Пишувам една игра или неколку игри и членот под мене ќе треба да...
На врв Дно