iem

  1. spiritBreaker

    In Ear Monitors

    Ајде дечки предложете ми In Ear Monitors со пристојна цена (до кај 150 евра). Размислував и за опцијата од типот на AIAIAI TMS или KRK KNS6400 доколку не се најдат вакви доволно добри in ear monitors
На врв Дно