idol 2 mini s

  1. N

    Телефонот почна да се однесува чудно.

    Телефонот у последно време почна да ми се однесува многу чудно, почнаа да ми се инсталираат апликации што ја не сум дозволил да се симнат, почна да се рестартира само од себе, почна да ми излегуваа бел екра на кој што пишува Location Services и се врти, почна да се заебува додека ми е уклучен...
На врв Дно