ibm pc

  1. toshex

    IBM PS/2 Model 70 386

    Ова се крчкаше неделава. Најдов и нарачав локално IBM PS/2 Model 70 386 компјутер. Компјутерот стигна и е изненадувачки почист и во подобра состојба од шо очекував. Секако дека му треба добро и детално чистење но тоа ќе го направам некој друг ден и истото планирам да се документира за на...
На врв Дно