hdd 500gb

  1. Uber-

    Продадено HDD 500 GB

    Замолувам проценка на хард дискови од марка wd blue / seagate/ toshiba / hitachi од по 500GB so 100% health/performance на hd sentinel работени се од 500 до 1000 денови отприлика
На врв Дно