gtx 1080 nvidia

  1. mkextremer

    GTX 1080 Gigabyte G1

    Постирајте ја во ком. вашата омилена игра доколку сакате да ја видите во акција (Benchmarks итн.) и ако имате какви било прашања во врска со 1080 G1 од Gigabyte.
На врв Дно