gravity forms

  1. Incognito007

    Custom form за WooCommerce

    Дали некој имал искуство со рачно кодирање на форма за Woocommerce или слично? Затоа што плагиниве не нудат многу опции зошто се drag&drop, и незнам како и дали имаат опција да се пишува хтмл код во нив... Сакам да дизајнирам форма ама истата да работи за продукти во некој од Wordpress...
На врв Дно