glusec

  1. Costigan_Jr

    Продадено Продавам Logitech MX Master 2S (нов)

    Продавам нов (неотворен, со фабрички пломби) глушец. Добиен е нов како замена, од Нексио. Не планирам да го користам бидејќи веќе набавив глушец. Под гаранција до 07 декември 2020. Гаранцијата продолжува од претходниот глушец кој имаше фабричка мана и беше заменет со нов кој ми пристигна денес...
На врв Дно