gamification

  1. draganamon

    Анкета за Gamification

    здраво на сите Сакам да замолам, кога ке имате време да ја потполните следнава анкета за Gamification, која се користи за истражување за магистерска 9 кратки прашања, само селекции, без пишување, буквално 5 мин работа Gamification as a Motivational tool | SurveyPlanet однапред благодарам...
На врв Дно