гаџети

  1. AcoBT

    Магацини на големо од каде набавуваат роба ФБ и Инстаграм продавници

    Повеќето од нив продаваат ситнурии од типот на ретро радија, соларни светилки за во градина, ретро нинтенда, ролери за боја, некои мали справи за вежбање, украси, и така некои мали гаџетчиња за низ дома. Ај да не му правам сега реклама, мислам дека повеќето ги знајме кој се или сме ги виделе по...
На врв Дно