files

  1. Miki98

    Trueupdate помош

    Здраво симнав trueupdate,аппликација која може да симнуваа преку интернет твои апплилации или други архиви. Проблем е што незнам како да го направам тоа,да ставам на аппликацијата update бутон и да си симнуваат аппикации од мојта страна.
  2. Miroslav Ilic

    Camcorder tape footage to PC

    Здраво дечки. Имам потреба од DV cable за да префрлам видеа од JVC GR-D23EK Camcorder на компјутер. Дали можеби некој знае од каде може да купам или пак има да ми позајми на кратко за да ги префрлам? Поз.
На врв Дно