fedora31

  1. Picolo

    Туторијал Инсталација / Конфигурација за графика на Федора 31 (Nvidia)

    Туторијал за инсталирање nvidia gup и сетиранје конфигурација за примарна графика. Инсталација : Драјверите за вашата графичка мозе да ги најдете на линков.(OS Linux_64) Отворете Shell и искуцкајте : chmod +x /path/to/NVIDIA-Linux-*.run Shell : reboot Инсталација (dependencies) : Shell ...
На врв Дно