expess card

  1. BlackOuttheWoRlD

    ExpressCard 34 ssd да има? и каде да најдам?

    Здраво другари Случајно по интернет најдов ссд express card за лаптоп,дали ќе може да работи на мојот лаптоп? И од каде можам да најдам вакво Opticaddy 2. SATA-3 HDD/SSD Caddy per Toshiba Satellite L955D M640 M645 P205 | eBay Незнам дали ќе се фати место двд-режачот? И дали можам да ставам...
На врв Дно