enter mk

  1. thexfiles125

    Знае некој каде да најдам архива од ентер спијанија/DVDа?

    Пробувам да најдам стари ентер списанија главно за носталгија, имав многу ама ги изгубив моите заедно со повеќето од цедеата, ентер страната е одамна неактивна а на Facebook се неактивни од 2013+, пробав на Google ама ништо не најдов па некој тука дане знае?
На врв Дно