domain

 1. Miki98

  Тлд нот суппорт -tld not valid

  Whois Servers List # TLD Server Action 1 ac whois.nic.ac 2 ae whois.nic.ae 3 aero whois.aero 4 af whois.nic.af 5 ag whois.nic.ag 6 ai whois.ai 7 al whois.ripe.net 8 am whois.amnic.net 9 arpa whois.iana.org 10 as whois.nic.as 11 asia whois.nic.asia 12 at whois.nic.at 13 au whois.aunic.net 14 ax...
 2. DonFrozex

  Купувам PBN сајтови/домеини со 30+ DA/PA

  Ме интересира да купам домеин што има 30+ DA. Значи не барам активни домеини/сајтови кои си ги работите на дневна база. Ме интересираат сајтови кои сте ги „заборавиле“ и/или поради разни причини не ги работите, а сепак би можеле да извадете некоја пара од нив. (ако воопшто има овакви) Понуди и...
 3. L

  free host so php 5.4 +

  Zdravo. Dali nekoj znae nekoj websajt shto dava free host i domain i shto podrzhuva php verzija 5.4 ili po gore ?
На врв Дно