data analyst

  1. M

    Прашалник - Методологии за управување со човечки ресурси во проекти од податочна наука

    Здраво, Ве замолувам да одвоите 5 минути од Вашето време и да го пополните прашалникот од линкот во прилог...
  2. Mechanic

    Сертификати за Data Analyst

    Дали некој од вас ги има полагано тестовите од Мајкрософт за Data Analyst и тие на Tableau: 70-779 20779: Analyzing Data with Excel and Essential Statistics for Data Analysis using Excel 70-778 20778: Analyzing Data with Power BI DP-100T01 DP-100T01: Designing and Implementing a Data Science...
На врв Дно