#cplusplus

  1. VictorYovev

    Нова Апликација за Гејмерите AutoCensor

    Значи дечки, изработив апликација која би помогнала на гејмерите при нивното агресивно „понашање“ односно пцовки, навредливи зборови (англиски) , така што апликацијата има цел да ве спречи при користење на тие пцовки уште пред да мавнете ENTER . Најпрво оваа апликација е напишана во C++...
На врв Дно