cooling

  1. Costigan_Jr

    Купувам термални падови

    Барам од овие Thermal Pad | Thermal Compound for All Coolers | ARCTIC дебелина 0.5mm Ако има некој да понуди нека пиши ПП со цена. Ми требаат за следен ден.
  2. comakot

    Сплитер за вентилатори

    Негде во македонија да се наоѓа сплитери за вентилатори, нешто како на сликава да не чекам месец дур да стигни од интернет
На врв Дно