coolers

  1. JensenInterceptor

    Дали постои просто решение за уклучи/исклучи на избрани кулери?

    Најверојатно ова е повеќе за електричари прашање него за ИТ стручњаци, ама сепак да прашам. Ладењево ми е супер. Имам еден 12 сантима преден кулер, внесува ладен воздух внатре. 1 кулер од 9 сантима странично, исто внесува ладен воздух. Позади, кулерот на напојувањето, еден од 8 сантима на...
  2. JensenInterceptor

    Каде да најдам кулери големина 90 милиметра?

    Пробав во продавницине во ГТЦ ама сите имаат 80 или 120 милиметра кулери. Дали знаете каде на друго место може да се најде ваква големина на кулер, 90 милиметри? Или да купувам преку Интернет?
На врв Дно