chia

  1. R

    Целосна конфигурација R9 3950x

    Се продава конфигурација користена 1 месец за чиа плотинг, па потоа користена за јутјуб и нетфликс. Сите делови се под гаранција и се купени пред околу 6 месеци, освен графичката која е купена одделно и нема важечка гаранција (истата е користена само за лајт гејминг). - CPU AMD Ryzen 9 3950X...
На врв Дно