casys cpay wordpress plugin

  1. Prophilashe

    Cpay.com.mk plugin for WordPress, WooCommerce

    Здраво на сите, сакам да имплементирам CPAY (CaSys) на вебсајт кој што е направен преку WordPress, користејки го следниов плагин: https://webops.eu/plugins/cpay-com-mk-plugin-for-wordpress-woocommerce/ Дали има некој искуство на темава, и дали некој може да ми го објасни процесот на тоа како...
На врв Дно