апарат за еспресо

  1. D

    Апарат за мелење кафе + еспресо?

    Дали некој од вас користи или има искуство со добар и квалитетен апарат за мелење кафе и некој добар апарат за еспресо? Не зборувам за Severin, Bosch од 1000-1500 ден за апаратите за мелење, него нешто поквалитетно... исто и за машина за еспресо што може да издржи да продуцира поголем притисок и...
На врв Дно