5.1

  1. Глупав

    Продадено Pioneer VSX-423 Hi-Fi

    Pioneer VSX-423 Hi-Fi 5.1 AVR DTS / 96-24/ Neo:6/ HD-Master Audio Dolby Digital /Plus /TrueHD /Pro Logic II 10 000 мкд за своите перформанси прилично со мала тежина concise: 4 HDMIIn /HDMI Out/Toshlink optical/ RCA*3/ iPad/BlueTooth posiibility целовремено користено во непушачка...
  2. optimusdarko

    Препорака за звучници.

    Е вака, ми дојде при рака Denon AVR-1801 од другарче, сакам да го сместам во соба голема некои 12квадрата, па ми треба помош околу звучките, да биде таман за собчето, би сакал да биде нешто 5.1 и да биде претежно за филмчиња сетап, помалце ќе се слуша музика. Препорака од вас ? Прајз рејнџ да...
На врв Дно