451

  1. Costigan_Jr

    Продадено [продадено] - Pen Tablet Wacom Intuos Pro S Wireless PTH451

    Продавам 1-2 пати употребен таблет Wacom Intuos Pro S Wireless PTH451 Доаѓа комплет со wireless. Батеријата држи како нова, како што кажав не е користен воопшто (само пробно го вклучив, пробав нешто да сработам, но проектот беше замрзнат), испадна промашена инвестиција. Кој ќе го купи ќе си...
На врв Дно