14.2

  1. Глупав

    VGA дали убрзува Premiere Pro 14.2.0?

    Не сум Gamer па неколку години немам VGA освен onboard. Прашањето ми е дали е мудро да се инвестира во 1060 nVidia или пак помудро е да се инвестира во генерација (скала) процесор повеќе.
На врв Дно