Скорешна активност

Стрим на активност на сите регистирани членови регистрирани на IT.mk | Форум.

  1. На SiPy` му/ѝ се допаѓа Astraion's мислење во темата CCleaner infected with backdoor.

    Од там сам братче, се јаки фаци сме зберани тука, а и премиер имме веќе. :hay: Иначе јас пак си го користам 64 битниот CCleaner, еднаш...

    revo.png 24 Септември 2017 at 01:22
  2. masterwu одговори на темата Mi - паметни телефони (Xiaomi) генерална дискусија.

    Uh oh, изгледа Ми А1 има проблеми со ИЕМ слушалки. Неколку души на реддит се жалат на проблемот. За тие што направија пре-ордер, ако ова...

    24 Септември 2017 at 01:19
  3. На boro1 му/ѝ се допаѓа Astraion's мислење во темата iPhone 8 и iPhone X.

    Мислам дека Епл треба да се префрли тука во Македонија оти единствено македонските Епл Фенбојс останаа достојни, додека цел свет конечно...

    24 Септември 2017 at 01:17
  4. flashgordon007 одговори на темата 18-55 ili 55-200 - koja e razlikata vo zoom i vo namenata?.

    Тоа ф2.8 повеќе личи на Ø2.8 кое го напишал компјутерски полуписмен архитектонски цртач... :)

    24 Септември 2017 at 00:53
  5. Ile bocev одговори на темата Купувам процесор i5 сокет LGA 1150.

    Intel i3 4130. Кoристен е 3 месеци, пa е нaдoгрaден сo и7 и oд тoгaш е вo фиoкa пoнуди ценa aкo ти oдгoвaрa

    24 Септември 2017 at 00:48
  6. На masterwu му/ѝ се допаѓа Ile bocev's мислење во темата Проценка Logitech G25 + Custom Cockpit од шпер-плоча.

    како мал ова имав желба да го направам, но незнам што се случи и така остана. Ете барем ти си го направил меракот:D

    24 Септември 2017 at 00:41
  7. На SiPy` му/ѝ се допаѓа DarthJe5us's мислење во темата iPhone 8 и iPhone X.

    [MEDIA] View: https://www.youtube.com/watch?v=8ZRCdfaAIy0

    24 Септември 2017 at 00:39
  8. gokica attached a file to the thread 18-55 ili 55-200 - koja e razlikata vo zoom i vo namenata?.

    Со здравје да си го служиш. Ако не се лажам беше преку 600 евра кога излезе. За упола цена денес е повеќе од одлична набавка. Слики...

    2017-09-23 22.06.17.jpg 24 Септември 2017 at 00:27
  9. krale одговори на темата iPhone 8 и iPhone X.

    Викам јас школија треба. Под нови се мисли на поинакви, различни разбира се. Али треба и тумач да најдам и пак џабе. Ко ќе донесат...

    24 Септември 2017 at 00:26
  10. На OldSchoolPvP му/ѝ се допаѓа Astraion's мислење во темата CCleaner infected with backdoor.

    [MEDIA] Интересен факт што не го знаев досега е дека Avast ги купиле на Piriform. Добро е што 64 битната не е заразена, а Avast одамна...

    24 Септември 2017 at 00:22
  11. psyside одговори на темата iPhone 8 и iPhone X.

    Ај појасни малце.

    24 Септември 2017 at 00:21
  12. На Metuzalem му/ѝ се допаѓа Astraion's мислење во темата CCleaner infected with backdoor.

    [MEDIA] Интересен факт што не го знаев досега е дека Avast ги купиле на Piriform. Добро е што 64 битната не е заразена, а Avast одамна...

    24 Септември 2017 at 00:19
  13. На gokica му/ѝ се допаѓа Boce!'s мислење во темата 18-55 ili 55-200 - koja e razlikata vo zoom i vo namenata?.

    Конечно. Си бев во Врање денес по Сигма 17-50 ф2.8 (вака напишано личи на некој објектив од СССР [emoji16]). Купено 305 еур од Аксел...

    24 Септември 2017 at 00:19
  14. На Ceco му/ѝ се допаѓа Gaston's мислење во темата iPhone 8 и iPhone X.

    Не. Тоа е андроид (нели?). Или одеднаш и андроид е премиум?

    24 Септември 2017 at 00:03
  15. На omegaRED му/ѝ се допаѓа Boce!'s мислење во темата 18-55 ili 55-200 - koja e razlikata vo zoom i vo namenata?.

    Конечно. Си бев во Врање денес по Сигма 17-50 ф2.8 (вака напишано личи на некој објектив од СССР [emoji16]). Купено 305 еур од Аксел...

    24 Септември 2017 at 00:00
Вчитување...