- Карго
-
- Да
Се продава Xproto-L Open Air Case со тоа што доаѓа со многу додатоци и екстензии.
Купено е 34000 илјади денари со сите давачки комплет и царина.
Доколку не верувате давам усер и пас од акаунтот на xtia да си се уверите колку е платено се комплет ова што е огласено.
Знам знам ќеифот се плаќа и не е секој будала како мене.
Сликите што ги гледате се од работите што ги добивате.
Куќиштето може да се приспособи и за custom wather cooled опции затоа што со него ги добивате сите модули.
AIO Bracket (For XPROTO N/L Only ) = имате бракети и за 360 AIO и 280 АIO
XTIA DP 1.4 / HDMI 2.1 Extender( For Xproto/Xproto-L/Xproto-Mini) = Екстендер за дисплеј порт
Short Motherboard Antenna 5cm 2.4G/5G Bluetooth full function = антеи за вифи
90° Angle usb 3.0 extender = вакви екстендери
Riser Cable 4.0 за графичка.
И многу други ситници кои ги купив со тоа што добивате се комплет.
Сликите што ги гледате се од работите кои ги добивате без графичката и другите пц компоненти да не стане некоја забуна.
Се продава само ради преминување на друг OPEN AIR CASE не дека имам проблем со него или дека не чини нешто.
Цена 14000 илјади денари со тоа што ако некој мисли дека е премногу скапо и е ептен сериозен купец слободно нека понуди цена во приватна порака па ако е можно ќе се договориме.
Контакт/Вибер : +38975651213
Замени не примам никакви само кеш.
Купено е 34000 илјади денари со сите давачки комплет и царина.
Доколку не верувате давам усер и пас од акаунтот на xtia да си се уверите колку е платено се комплет ова што е огласено.
Знам знам ќеифот се плаќа и не е секој будала како мене.
Сликите што ги гледате се од работите што ги добивате.
Куќиштето може да се приспособи и за custom wather cooled опции затоа што со него ги добивате сите модули.
XTIA Liquid Cooling Module Ver 2.0
The price includes: -XTIA replacement spine designed especially for custom liquid cooling( For Xproto/N/L)- radiator brackets *2 ( Ver 2.0 3mm ) -DDC / pump+reservoir-combo mount ( Ver 2.0 3mm ) The new batch of the Liquid Cooling Module, price has not been finalized at this moment. All...
xtia.design
USB3.0 side Panel
USB side panel is for Xproto-N/L only Xproto-atx/mini can't use this module The price ($9 USD) includes:-I/O base plate panel mount(metal)( Side ) -dual USB 3.0 +dual-audio jack cable set *1 Warning: Some purchasers have reported that customs duties were charged. Depending on your...
xtia.design
XPROTO Series Handle
XTIA's requirements for the case handle: 1: Can not affect the appearance2: Safe enoughFor these few requirements, based on the existing XPROTO design, it took us a long time to complete this simple design.Note that some parts are high-quality TPU FDM 3D printed(No need to print by yourself), if...
xtia.design
AIO Bracket (For XPROTO N/L Only ) = имате бракети и за 360 AIO и 280 АIO
XTIA DP 1.4 / HDMI 2.1 Extender( For Xproto/Xproto-L/Xproto-Mini) = Екстендер за дисплеј порт
Short Motherboard Antenna 5cm 2.4G/5G Bluetooth full function = антеи за вифи
90° Angle usb 3.0 extender = вакви екстендери
Riser Cable 4.0 за графичка.
И многу други ситници кои ги купив со тоа што добивате се комплет.
Сликите што ги гледате се од работите кои ги добивате без графичката и другите пц компоненти да не стане некоја забуна.
Се продава само ради преминување на друг OPEN AIR CASE не дека имам проблем со него или дека не чини нешто.
Цена 14000 илјади денари со тоа што ако некој мисли дека е премногу скапо и е ептен сериозен купец слободно нека понуди цена во приватна порака па ако е можно ќе се договориме.
Контакт/Вибер : +38975651213
Замени не примам никакви само кеш.