Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
F

Телеком фамилијарен буџет

Статус
Овој оглас е заклучен.

Слики

Нема Слика

Тип
Продавам
Состојба
Нов
Цена
1 ден.
Истекува

Опис

Гаранција
  1. Да
Друштво, имам неискористен фамилијарен буџет од телеком од 30000ден. Морам да го искористам до 15.12.2022год. Бидејќи моментално мене не ми треба ништо од таму (кеш ми треба), ако сака некој нешто, можам да му земам во размена за кеш. Се разбира работите се нови со гаранција.
Можете да погледнете што се имаат на Македонски Телеком – Најдобрата мрежа во Македонијa (гледај цени со фамилијарен буџет)
Знам дека повеќето работи им се малце поскапи, меѓутоа имаат некој работи и поевтини од другите продавници.
За да има интерес некој да земе нешто преку мене, а не сам да отиде и да си купи од телеком :) Јас давам 10% попуст плус на што и да се земе. Односно, на 30000ден се откажувам од 3000ден.
Со договор, може да се земе и нешто поскапо од 30000ден, но на тоа можам да спуштам макс 3000ден, остатокот ќе си го платите по редовна цена.

За повеќе инфо слободно контактирајте ме.
Фидан 070502004

П.С. Еве пример една интересна понуда, моментално Samsung freestyle проектор во Телеком е 39,999ден. во Сет е 47,999, а во Нептун 61,999ден. На друго место колку што барав не сум го видел поевтин. Вие би го добиле за 36,999ден.
  • Хаха
Реакции: xenon

Информации

Автор
Fidan
Поднесена
Изменето од модератор
Прегледи
1112

Повеќе огласи од Fidan

ит маркет

На врв Дно