- Гаранција
-
- Да
Телефонот е буквално нов користен 1 месец.
Купен е на 08.Април.2023 година.
Купен е од нептун земен на фактура кредит заедно со телевизор самсунг.
Гаранција има со фул документација која ми ја дадоа од нептун (фактура) .
Телефонот се продава со 45W полњач оригинал самсунг исто така купен од нептун.
Воедно со телефонот добивате 2 заштитни маски Ringke кои се купени 3000 денари од која едната не е одпакувана воопште.
Со телефонот добивате плус неодпакуван/неотворен од кутија Galaxy Watch 5.
Го добивате комплет со сите нишани воедно сликите што ги гледате се од самиот телефонот но бидејќи е сликан со послаба камера не се сликите најубави.
По телефонот гребки или удари или пак некој вид на уништување по него нема да јадете затоа што од прв ден е со футрола и скрен протектор.
Тие што се заинтересирани доаѓаат кај мене дома тестираат гледаат се што ги интересира околу телефонот и ако го купуваат лично пред нив правам фактори ресет.
Телефонот не се дели посебно се продава комплет како што гледате на сликата т.е сите работи во комплет.
ЗАМЕНИ НЕ ПРИМАМ НИКАКВИ САМО КЕШ ! ! !
Цена за се комплет 75000 илјади денари.
Контакт/Вибер : +38975651213
Купен е на 08.Април.2023 година.
Купен е од нептун земен на фактура кредит заедно со телевизор самсунг.
Гаранција има со фул документација која ми ја дадоа од нептун (фактура) .
Телефонот се продава со 45W полњач оригинал самсунг исто така купен од нептун.
Воедно со телефонот добивате 2 заштитни маски Ringke кои се купени 3000 денари од која едната не е одпакувана воопште.
Со телефонот добивате плус неодпакуван/неотворен од кутија Galaxy Watch 5.
Го добивате комплет со сите нишани воедно сликите што ги гледате се од самиот телефонот но бидејќи е сликан со послаба камера не се сликите најубави.
По телефонот гребки или удари или пак некој вид на уништување по него нема да јадете затоа што од прв ден е со футрола и скрен протектор.
Тие што се заинтересирани доаѓаат кај мене дома тестираат гледаат се што ги интересира околу телефонот и ако го купуваат лично пред нив правам фактори ресет.
Телефонот не се дели посебно се продава комплет како што гледате на сликата т.е сите работи во комплет.
ЗАМЕНИ НЕ ПРИМАМ НИКАКВИ САМО КЕШ ! ! !
Цена за се комплет 75000 илјади денари.
Контакт/Вибер : +38975651213