- Гаранција
-
- Да
Продавам 10 месеци користен мобилен телефон Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 12GB Phantom White со забелешки на екран. Телефонот цело време е чуван во футрола и е физички сочуван без никаква гребаница. За жал ми падна од мала височина на паркет и на две мали локации се појавија зелени точки кои се забележуваат на бела позадина:
Надвор од ова оштетување, телефонот нема никакво друго оштетување. Користен е 10 месеци, па е спакуван и веќе повеќе од два месеци не го користам. Купен е од Plaisio Грција и има гарнција до средина на Април 2024, освен делот од екранот за кој прашав и ми одговорија дека не подлежи под гаранција. Батеријата е во одлична состојба. Следува со оригиналното пакување, нова транспарентна заштитна футрола и нова незалепена заштитна фолија за екранот.
Цена, фиксна: 500 евра или 31000 денари.
075 437-061, Кирил
Надвор од ова оштетување, телефонот нема никакво друго оштетување. Користен е 10 месеци, па е спакуван и веќе повеќе од два месеци не го користам. Купен е од Plaisio Грција и има гарнција до средина на Април 2024, освен делот од екранот за кој прашав и ми одговорија дека не подлежи под гаранција. Батеријата е во одлична состојба. Следува со оригиналното пакување, нова транспарентна заштитна футрола и нова незалепена заштитна фолија за екранот.
Цена, фиксна: 500 евра или 31000 денари.
075 437-061, Кирил