Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
Goran995

Продадено [Проценка] Xiaomi Mi Note 10 (6GB/128GB)

Статус
Овој оглас е заклучен.

Слики

Тип
Продавам
Состојба
Не е назначено
Цена
Проценка
Истекува

Опис

Карго
  1. Да
Линк за спецификации
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_10-9936.php
Одлучив да го сменам телефонот, па да видам дали има заинтересирани. Решив да го сменам (ми здосади) и да купам друг.

Станува збор за Xiaomi Mi Note 10 купен од оператор на 28.02.2020. Слики од тогаш:

OMEXpMq.jpg

MAVmbua.jpg

9n1b3bo.jpg

0cqKZO9.jpg

Нема гаранција. Боја - Midnight Black, со примеси/прелевање на сина боја.
Користен исклучиво за мои потреби како примарен телефон. Користен со проѕирни TPU маски низ целиот век, на екранот немам ништо ставано никогаш заради закривенио екран (од таму и гребаниците на сликите во прилог).
Нема сменето ништо на него, не е поправан.
Доаѓа со оригиналниот полнач и кабел (кабелот е за промена, има изолирбан на крајот од конекторот, класика проблем од виткање).

Пред некој ден членот @GreenVlach ме праша како му е батеријата (неповрзано со огласов, денес одлучив да го продавам), ќе го пастирам истото што му го пишав и нему.
Пример, го вадам од полнач во 6 сабајле. Уклучен wifi или 4G додека сум на работа и користење на мобилниот. Дома сум во 17 часот и има останато од 40-60%, зависи колку сум го користел.

Гребаниците на екранот (претежно на долниот дел) се од пред некој месец, ми падна телефонот од рака од 20cm на релјефна маса и како по Марфи - слета на екранот. Едната (најголемата) се познава малку и на запален екран/бели позадини, другите не.
Друго не знам што би кажал, има топ камера со GCam, сум постирал на форумов слики.

Праќам или по карго или лично во Скопје (на работа сум во Скопје од понеделник до среда, секоја недела)
Пишете слободно прашања доколку имате.
Moментално темава е за ПРОЦЕНКА.

Информации

Автор
Goran995
Поднесена
Последна промена
Прегледи
880

Повеќе огласи од Goran995

ит маркет

На врв Дно