Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
DemoUser

Од се по нешто распродажба

Статус
Овој оглас е заклучен.

Слики

Тип
Продавам
Состојба
Не е назначено
Цена
200.000 ден.
Истекува

Опис

Гаранција
  1. Да
Пакет број 1.

1 Свичови исти вакви како на линкот 2 комада нови : https://www.anhoch.com/product/16887/tp-link-gigabit-switch-8port-tl-sg1008d
2 Display Port Кабел исти таков користен 2 саати само и вратен во кутија : DisplayPort Кабел | CLCT-C038/3 | ЛОГИНГ ЕЛЕКТРОНИКС
3 HDMI Кабел SAMSUNG
4 LAN Мрежни кабли во различни големини кои се тестирани на 2.5гигабитни брзини
5 LAN Мрежен кабел Драка Кат6а 5 метарски со машки конектори = 10гигабити
6 Инфраред екстендер од самсунг телевизор, Samsung Video Кабел
7 USB Female to USB Micro
8 Адаптери 12v 2A , 5v 2A , 12V 1.5A
9 Audio To Audio Кабелче
10 Термална паста МХ 4 = 1днашка користена само.

За каблите гарантирам дека сите работат, адаптерите се квалитетни не се тешка кинезарија од алиекспресс кои тежат 2 грама и се топат.
Кабeлот аудио то аудио е од самсунг тв , исто така и инфраред екстендерот и 3пинскиот.

Се комплет за пакетот број 1 = 5000 денари и не е фиксна цената ако се најде некој да дојде и се компелт да земе.
Воедено ако сакате нешто посебно да земете пишете приватна порака али ви препорачувам да најдете човек да земете се комплет и да делите после.
=================================================================================================================================
Пакет број 2

Процесор 13900KS = 35000 денари има 1 година гаранција од германија.

4080 Стрикс купена 19.02.2024 има гаранција до 13.01.2027 = 79000 денари фиксна цена и ве молам не ми коментирајте за цената кај ќе најдете поефтино идете тамо и купете , воедно инфо за камионџиите кои имаат поефтини цени во продавниците наши и купуваат по камионџиски цени ве молам ич не ми се обраќајте, за мене вашето мислење е неважечко и вашите проценки се неважечки затоа што купувате по баааги поефтини цени , а потоа продавате 10 пати поскапо и се правите светци на форумот.

Рам меморија GSkill 7200mhz= 9000 денари со гаранција од жирафа.

Пакет број 2 инфо : не се брзам да продадам ги продавам само ради тоа што ме гребка џебот и сакам да земам 14900КС , со 8000мхз рам меморија и ред други ситници кои сакам да ги сменам.

Кој сака може да дојде и тестира слободно коментари не се добродојдени на огласот затоа што на форумов цел живот сум во загуба од 50 до 70% , а купувате од мене скрос нови делови со документ и се комплет.
Цените кои ги гледате не се фиксни ако се најде сериозен купец.

Ќе ве замолам за секое инфо потребно пишете приватна порака или на вибер.
По карго праќам доколку ми пуштите пари на НЛБ сметка одма , затоа што нејќам да а се расправам со карго 1 до 2 недели дур да подигнам пари од каргото.
Слободно ако имате човек може да дојде да земе и нека остави пари и нека ви ги препрати он по карго.
Слободно ќе напоменам дојдете тестирајте и гледајте.
Доколку се најде купец кој го зема цел пакет број 1 и е до скопје реон центар аеродом ѓорче и зависно кое друго место лично јас одма му го носам до дома со моја достава.

Контакт/Вибер : +38975651213

Информации

Автор
DemoUser
Поднесена
Последна промена
Прегледи
807

Повеќе огласи од DemoUser

ит маркет

На врв Дно