- Гаранција
-
- Да
- Карго
-
- Да
- Линк за спецификации
- https://www.logitech.com/en-eu/products/keyboards/mx-mechanical.html
Бидејќи на никаков начин не ме радува тастатурава иако и дадов шанса да го стори тоа, решив да ја оттуѓам и да и дадам шанса во некој друг дом, кај некое друго семејство... Мислам дека моделот им е познат на сите, ама еве линк, just in case. Во зоолошка кај жирафата гледам дека моментално е 8.392 мкд и не е на лагер (кој нормален ја купил, не ми е јасно :|), а јас сум ја купил за 8.180 што е многу понормална цена, па еве да речеме дека би бил среќен со 5.152 денари како надоместок за истата.
Тастатурата е одлично сочувана, првите неколку месеци стоеше во кутија, неколку пати кога ќе ја отворев и пробав си велев, шо напрајв бе, за ова ли дадов пари, а последниве два месеци да речам дека е во лајт употреба по дома ама буквално е како нова, освен прашина нема ништо на неа како траги од користење.
Повеќе детали околу патешествието можете да прочитате тука.
Тастатурата е одлично сочувана, првите неколку месеци стоеше во кутија, неколку пати кога ќе ја отворев и пробав си велев, шо напрајв бе, за ова ли дадов пари, а последниве два месеци да речам дека е во лајт употреба по дома ама буквално е како нова, освен прашина нема ништо на неа како траги од користење.
Повеќе детали околу патешествието можете да прочитате тука.