Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
fuzzjaw

DJI Phantom 3 Professional ОШТЕТЕН

Статус
Овој оглас е заклучен.

Слики

Тип
Продавам
Состојба
Не е назначено
Цена
Проценка
Истекува

Опис

Карго
  1. Да
Линк за спецификации
https://www.dji.com/phantom-3-pro
Барам проценка за горенаведениот дрон, DJI Phantom 3 Professional, кој е со оштетен гимбал и флет кабел поради моја грешка.

Дронот во моментов е во незавидна состојба, се познаваат траги на употреба бидејќи е постар модел на кој сум трет сопственик.

Доаѓа во комплет со далечинско, полнач, две батерии (со околу 90-95% капацитет), три резервни пропелери и футрола за истите, како и DJI hardshell backpack за сите работи.

Од мене добивате нова пластична школка, мемориска картичка (да не ве излажам, мислам дека е 32GB Samsung EVO), и читач за картичката.

Дронот моментално е регистриран во агенција за цивилно воздухопловство, ќе го одјавам со евентуална продажба.

Го продавам делумно бидејќи ми помина ќејфот, делумно бидејќи немам желба да го поправам иако би требало да е релативно лесно и ефтино. Потребните делови се достапни на eBay, комплет чинат околу 40тина евра.

Од поправки, треба да се заменат:

1. Пластичната школка (shell), бидејќи има пукнатини под моторите. Со дронот давам нова, неупотребена пластична школка, ваше е само да ја замените.
2. Гимбалот, поточно roll механизмот, кој е скршен. Истиот на eBay чини околу 27-28 евра.
3. Флет кабелот кој ја поврзува матичната плоча со камерата, кој е скинат. Истиот на eBay е околу 10 евра.

Од спецификации, доаѓа со следните модови за:

Фото:
  • Single Shot
  • Burst Shooting: 3/5/7 frames
  • Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5 bracketed frames at 0.7 EV Bias
  • Timelapse
Видео:
  • UHD: 4096x2160p 24/25, 3840x2160p 24/25/30
  • FHD: 1920x1080p 24/25/30/48/50/60
  • HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60

Максималната брзина на истиот е 16 метри во секунида, со полна батерија имате околу 23 минути лет. Повеќе детали имате на сајтот на производителот.

Информации

Автор
fuzzjaw
Поднесена
Изменето од модератор
Прегледи
764

Повеќе огласи од fuzzjaw

ит маркет

На врв Дно