- Карго
-
- Да
- Линк за спецификации
- https://www.coolermaster.com/catalog/peripheral/keyboards/suppressor/
На ваше задоволство, а на моја штета, решив да ја отуѓам оваа прекрасна тастатура. Користена е за работа, чувана за своја душа и најважно од се имам жена така да не сум гледал филмови за возрасни, што е сметам битен податок 
Единствена мана која ја има, а се гледа од сликата е скршен држач на наслонот за раце се друго е тип топ.
Ако тоа ви смета, слободно можете да си ја купите од сетек за само 2999 ден, али сум ја купил јас не морате и вие.
Оној што ќе ја купи само убаини за мене ќе кажува. Ја добивате спакуван како од продавница.
Може и да се види не мора да се купува.
Причината поради која се одлучив на овој потег е што имам 3 механички и не ја користам неа повеќе.
Единствена мана која ја има, а се гледа од сликата е скршен држач на наслонот за раце се друго е тип топ.
Ако тоа ви смета, слободно можете да си ја купите од сетек за само 2999 ден, али сум ја купил јас не морате и вие.
Оној што ќе ја купи само убаини за мене ќе кажува. Ја добивате спакуван како од продавница.
Може и да се види не мора да се купува.
Причината поради која се одлучив на овој потег е што имам 3 механички и не ја користам неа повеќе.