Неодамнешна содржина од Zerominus

 1. Zerominus

  Дигитални крипто-валути: совети - подесувања (забранета трговија ако сте без права на огласување!)

  И јас би сакал да беше до мене,па да го решам тоа за да немам проблеми со струјата во иднина,ама не е до мене до EVN е.Како знам?Па лесно е кога цел блок или цел град нема струја нели?
 2. Zerominus

  Дигитални крипто-валути: совети - подесувања (забранета трговија ако сте без права на огласување!)

  И најбитната работа што ја заборави да ја напомениш треба да имаш струја 24/7/365 (незнам за кај вас ама ние во Ресен редовно еднош неделно губиме струја по околу 10 мин.)
 3. Zerominus

  world of tanks

На врв Дно